طرز تهیه سوپ با جوانه گندم
مواد اولیه :
جوانه گندم ۱۲۰ گرم
آب ۴ پیمانه
عصاره ماهی ۱۲ گرم
سس سویا ۱ قاشق غذاخوری
سیر ۱ حبه
پیازچه ⅓ پیمانه
نمک ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز به میزان لازم
طرز تهیه :
جوانه گندم را با چهار پیمانه آب و عصاره ماهی یا میگو (که به صورت فشرده مکعبی یا پودر عرضه میشود) درون قابلمه ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا به مدت پنج دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. حالا سیر خرد شده، سس سویا، نمک و در صورت دلخواه مقداری فلفل را اضافه کرده و دوباره برای پنج دقیقه میپزیم. سپس پیازچه خرد شده را اضافه کرده و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کرده و سوپ را سرو می کنیم
منبع:آشپزی ایرانی
گردآوری در:سحربانو