آموزش پخت چند نوع غذای رژیمی با انواع جوانه

 

طرز تهیه سوپ با جوانه گندم

مواد اولیه :

جوانه گندم                                            ۱۲۰ گرم
آب                                                       ۴ پیمانه
عصاره ماهی                                         ۱۲ گرم
سس سویا                                           ۱ قاشق غذاخوری
سیر                                                    ۱ حبه
پیازچه                                                 ⅓ پیمانه
نمک                                                   ½ قاشق چایخوری
فلفل قرمز                                           به میزان لازم

طرز تهیه :

جوانه گندم  را با چهار پیمانه آب و عصاره ماهی یا میگو (که به صورت فشرده مکعبی یا پودر عرضه میشود) درون قابلمه ریخته و روی شعله قرار می دهیم تا به مدت پنج دقیقه با حرارت ملایم بجوشد. حالا سیر خرد شده، سس سویا، نمک و در صورت دلخواه مقداری فلفل را اضافه کرده و دوباره برای پنج دقیقه می‌پزیم. سپس پیازچه خرد شده را اضافه کرده و بعد از دو دقیقه شعله را خاموش کرده و سوپ را سرو می کنیم
منبع:آشپزی ایرانی
گردآوری در:سحربانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *