دستور تهیه سالاد با جوانه گندم
مواد اولیه سالاد جوانه گندم :
مواد لازم | اندازه | مقدار / کالری |
کلم سفید ریز خرد شده | یک دوم لیوان | ۱۰۰ گرم / ۱۰ کالری |
جوانه گندم | یک لیوان | ۱۰۰ گرم / ۳۵۷کالری |
هویج ریز رنده شده | یک دوم لیوان | ۱۰۰ گرم / ۴۰ کالری |
فلفل دلمه ای | سه چهارم لیوان | ۱۰۰ گرم / ۱۵ کالری |
زیتون بدون هسته | بیست عدد | ۱۰۰ گرم / ۱۴۰کالری |
ذرت پخته شده یا کنسرو | یک دوم لیوان | ۱۰۰ گرم / ۸۰ کالری |
کشمش | در صورت تمایل یک چهارم لیوان | ۱۰۰ گرم / ۲۷۲کالری |
روغن زیتون | یک چهارم لیوان | ۱۰۰ گرم / ۹۰۰کالری |
سرکه سیب | یک چهارم لیوان | ۱۰۰ گرم / ۲۲ کالری |
نمک و فلفل | به میزان دلخواه | ۱۰۰ گرم / ۰ کالری |
آموزش تهیه سالاد جوانه گندم :
تمامی مواد فوق را با هم مخلوط می کنیم، در ظرف مناسبی یک تا دو برگ بزرگ کلم را در ته ظرف قرار می دهیم و مواد را داخل آنها می ریزیم و دور تا دور آن را با جوانه گندم پر می کنیم.
هنگام سرو مخلوطی از نمک و فلفل و سرکه و روغن زیتون را روی سالاد میریزیم در صورت تمایل می توانید به جای روغن زیتون از روغن های دیگر مخصوص سالاد هم استفاده کنید و در صورت نداشتن رژیم خاص غذایی می توانید از انواع سس سالاد نیز استفاده کنید.
منبع:آشپزی ایرانی
گردآوری در:سحربانو