ماکارونی سبز با گوشت/آشپزي

برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی سبز را به همراه یکی دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز…

 

ماکارونی,سس سبز,سس گوشت

 

 

مواد لازم برای آشپزی  

برای آشپزی
ماکارونی سبز: ‌‌۶۰۰ گرم
▪ گوشت چرخ‌کرده: ‌۵۰۰ گرم
▪ آب گوجه‌فرنگی: ‌ ۲ فنجان
▪ جعفری ساطوری شده‌‌: قدری
پنیر گرویر: ‌۱۰۰ گرم
▪ پیاز داغ عسلی: ۴ قاشق سوپخوری
▪ کره: ‌۵۰ گرم
▪ نمک: ‌قدری
▪ فلفل: ‌قدری
● طرز تهیه:
برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب می‌ریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی سبز را به همراه یکی دو قاشق روغن در آن می‌ریزیم و می‌گذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملا نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش می‌ریزیم و مقداری آب نیم گرم به آن اضافه می کنیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود. پیاز سرخ شده را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم، گوشت چرخ شده را با پیاز مخلوط و گوشت را کمی سرخ می‌کنیم آب گوجه‌فرنگی یا رب گوجه‌فرنگی را در یک لیوان آب حل می‌کنیم و داخل گوشت می‌ریزیم و کمی نمک و فلفل می‌زنیم و می‌گذاریم آهسته بجوشد و آب کمی تبخیر شود. ماکارونی را در ظرفی می‌ریزیم و روی آتش می‌گذاریم و کره را روی ماکارونی می‌گذاریم تا کره آب شود و بلا فاصله از روی آتش بر می‌داریم، ممکن است یک طرف دیس را ماکارونی بریزیم و طرف دیگر گوشت و کمی جعفری خرد شده روی گوشت بپاشیم و یا گوشت را جداگانه و ماکارونی را جدا در ظرف دیگری قرار دهیم.
منبع:روزنامه تهران امروز

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn