دستور پخت باقلوا گردویی چروکی یا باقلوا ترکیه ای با خمیر یوفکا یا فیلو

 

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (14)

باقلوا ترکیه ای

باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (8)

مواد لازم برای تهیه باقلوا ترکیه ای  :

خمیر فیلو (یوفکا) …………… ۱۱ تا ۱۲ ورق
کره…………..  ۱۷۰ گرم
گردو خرد شده ………………… به مقدار لازم

شربت باقوا :

آب ………… ۲ پیمانه
شکر ………. ۲ پیمانه
اب لیمو ……….. کمی

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (1)

 

طرز تهیه

باقلوا ترکیه ای

باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

برای تهیه این باقلوا ابتدا شربت را اماده میکنیم (مثل دستور اول)

شکر را به همراه آب روی حرارت گذاشته تا بجوش بیاید ۲۰ دقیقه هباید روی حرارات باشد. مواردی که در نکات بخش اول ذکر شد میتوانید به شربت اضافه کنید.در انتها آبلیمو را ااضافه نموده ۱۰ دقیقه دیگر روی حرارت میگذاریم.بعداز قوام امادن کنار گذاشته تا کاملا سرد شود.

کره را ذوب می کنیم

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (2)

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

خمیر فیلو را باز کرده و به برس روی آن کره ذوب شده میکشیم. خیلی خوب باید مرحله چرب شدن با کره انجام شود(مهم)

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (3)

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

 

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (4)

 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

 

 

سپس گردوی خرد شده میپاشیم

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (5)

 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

 

 

وبا کمک وردنه نازک خمیر را جمع میکنیم

به تصویر دقت بفرمایید. ابتدا یک تا زده شده بعد شروع به رول کردن خمیر نموده است.

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (6)

آموزش تصویری مرحله به مرحله تزیین خرما مجلسی برای سفره های افطار

 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

 

خمیر با وردنه رول شده

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (15)

 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

از دوطرف خمیر را به سمت هم جمع میکنیم تا چروکی شود

(این تصویربرای دستور ۲باقلوا نیز مفید میباشد)

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (7)

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

 

خمیر باقلوای ما کاملا جمع و چروکی شده

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (10)

آموزش تصویری مرحله به مرحله تزیین خرما مجلسی برای سفره های افطار

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

به ارامی وردنه را از خمیر خارج میکنیم

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (12)

 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

تا پایان ورق ها این کار را تکرار میکنیم. و در ظرف مورد نظر که حتما باید چرب شود به صورت زیر میچینیم. وروی باقلواها کره آب شده میریزیم(اگر کره سفت شده باشد حتما مجددا روی حرارت گرم میکنیم تا کاملا روان باشد)

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (13)

 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (16)

 

آموزش تصویری مرحله به مرحله تزیین خرما مجلسی برای سفره های افطار

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

ودر فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت تقریبا ۳۰ دقیقه قرار میدهیم.( تا زمانی که تغییر رنگ دهند)

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (17)

طرز تهیه پوست مرکبات شکری 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

بعداز یخت از فر خارج نموده زمان می دهیم تا خنک شود

(۸ تا ۱۰ دقیقه)

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (18)

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

 

سپس با چاقو و…. برش می دهیم(مثل تصویر)

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (19)

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

 

و بعد شربت را روی باقلوا ها میریزیم.

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (20)

طرز تهیه پوست مرکبات شکری 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

حتما باقلوا باید کمی خنک باشد ولی گرما داشته باشد و شربت حتماکاملا خنک باشد تا خمیر نشوند.

بعداز ۲۰ تا ۳۰ دقیقه اماده سرو میباشند.

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (9)

 

باقلوا ترکیه ای , باقلوا گردویی چروکی با خمیر فیلو ( یوفکا)

 

این هم یه نمونه دیگه روش تهیه باقلوا ترکیه ای تصویری که کاملا مثل همین دستور هست فقط شکلش فرق داره و روی باقلوا پودر پسته استفاده که میتوانید این مدل هم درست کنید.

 

 باقلوا-گردویی-چروکی-,-باقلوا-ترکیه-ای (11)

منبع:شیک پارسی

گردآوری در:سحربانو

 

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *