آموزش پخت و طرز تهیه پلو بحرینی

آموزش پخت پلو بحرینی , طرز تهیه پلو بحرینی , پلو بحرینی با مرغ

مواد لازم جهت تهیه پلو بحرینی

مواد مورد نیاز میزان لازم
برنج ۳ لیوان
مرغ (ران و سینه) ۶ عدد
پیاز متوسط ۴ عدد
گردو و خلال بادام ۱ لیوان
کشمش پلویی ۱/۲ لیوان
پودر لیمو عمانی ۱ قاشق غذا خوری
لیمو عمانی درسته ۲ عدد
ادویه پلویی به مقدار لازم
دارچین و زردچوبه به میزان لازم
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه پلو بحرینی

برای درست کردن پلو بحرینی ابتدا برنج را خوب شسته و خیلی کم نمک بزنید و به مدت ۲ ساعت قبل از پخت خیس کنید. مرغ‌ ها را با مقداری آب ،پیاز و دو عدد لیمو عمانی درسته و مقداری زردچوبه ونمک بگذارید بپزند .البته باید یادآور شد که آب مرغ باید زیاد باشد چرا که برای دم کردن برنج از آب مرغ استفاده می شود. سپس پیازها را پوست کنده و خلال و سرخ کنید تا کاملا طلایی شوند. سپس پیازهای سرخ شده را به دو قسمت تقسیم کنید، نیمی از آنها را برای پلو و نیمی دیگر را برای تزیین پلو استفاده کنیدنصف پیازها را در قابلمه‌ی موراد نظر برای دم کردن پلو بریزید.

بعد از پخت مرغ‌ها آب آن را جدا کنید و در قابلمه ی پبازها ریخته وبعد ازجوش آمدن برنج را از نمک شسته و در قابلمه‌ی آب مرغ بریزید و بگذارید با حرارت نسبتا متوسط بجوشدتا آب آن تمام شود.سپس قبل از اینکه آن را دم کنید مقداری ادویه ی پلویی و دارچین روی آن بپاشید و پلو را دم کنید. سپس از دم کشیدن پلو،با کفگیر پلو را مخلوط کنید تا ادویه و دارچین با پلو مخلوط شوند.سپس کمی روغن اضافه کنید و دردیس بکشید .بهتر است پلو را در وسط و مرغها را دور تا دور دیس ومواد را بین مرغ‌ها قرار دهید (کشمش و گردو و خلال بادام را با نیمی ازپیازسرخ شده تفت داده وپودر لیمو عمانی روی آن بپاشید). اکنون آشپزی شما به پایان رسیده است که می توانید غذا خود را تزیین و بعد سرو کنید.

 

آموزش پخت پلو بحرینی , طرز تهیه پلو بحرینی , پلو بحرینی با مرغ

آموزش تهیه و طرز پخت پلو بحرینی سریع و خوشمزه با مرغ

آموزش پخت پلو بحرینی , طرز تهیه پلو بحرینی , پلو بحرینی با مرغ

پلو بحرینی

منبع:پارسی نو

گردآوری در:سحربانو

 

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *