طرز تهیه وافل در ساندویچ ساز و راز خوشمزه شدن وافل بدون دستگاه

طرز تهیه وافل در ساندویچ ساز و راز خوشمزه شدن وافل بدون دستگاه

طرز تهیه وافل وعده صبحانه وعده ای است که می توان خوراکی های متنوعی را تست کرد؛ از غذاهای بسیار مقوی گرفته که اول صبح سرو می شود، مانند حلیم تا غذاهایی که شکل و شمایل فانتزی دارند مانند وافل. حتما اسم وافل را شنیده اید؛ چه بسا به کرات آن را مصرف کرده باشید. این خوراکی که اصلیتی انگلیسی دارد اما به ذائقه ی ما ایرانی ها هم بسیار نزدیک است. امروز تصمیم گرفته ایم که این خوراکی خوشمزه را برای‌تان آموزش دهیم پس با ما همراه باشید.

 

طرز تهیه وافل بدون دستگاه,طرز تهیه وافل با ساندویچ ساز,طرز تهیه وافل شکلاتی

 

طرز تهیه وافل بدون دستگاه

 

برای درست کردن وافل ابتدا موارد زیر را تهیه کنید و سپس سراغ آموزش بروید.

 

مواد لازم طرز تهیه وافل
آرد ۱ لیوان
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
شکر ۱ قاشق غذاخوری
تخم مرغ ۱ عدد
ماست چکیده و ترش ۳۰۰ گرم
شیر ۳/۴ لیوان
کره ۳۵۰ گرم
وانیل نوک قاشق چایخوری

 

طرز تهیه وافل بدون دستگاه,طرز تهیه وافل با ساندویچ ساز,طرز تهیه وافل شکلاتی

 

طرز تهیه وافل با ساندویچ ساز

 

۱) در ابتدای درست کردن وافل به سراغ بهم زدن تخم مرغ بروید. تخم مرغ را بشکنید و با استفاده از همزن بهم بزنید تا کاملا کف کند. ( غلیظ شود ) حالا اقدام به اضافه کردن شیر و کره کنید. سپس مجددا بهم بزنید.

 

۲) کاسه بزرگ تهیه کنید و موارد روبرو را درون آن بریزید و سپس با یکدیگر به خوبی ترکیب کنید: آرد، واینل، شکر و بیکینگ پودر. توصیه می کنیم قبل از اضافه کردن آرد آن را الک کنید تا وافل به خوبی پف کند.

 

طرز تهیه وافل بدون دستگاه,طرز تهیه وافل با ساندویچ ساز,طرز تهیه وافل شکلاتی

 

طرز تهیه وافل شکلاتی

 

۳) وقت آن است که تخم مرغ بهم زده شده را به کاسه اضافه کنید. سپس باز هم همگی مواد را با یکدیگر بهم بزنید تا مخلوط شوند. ( در مرحله قبل بهتر بود کاسه را بزرگتر انتخاب می کردید تا هنگام بهم زدن آرد بیرون نپاشد )

 

۴) بعد از آنکه به خوبی مواد را ترکیب کردید باید مخلوطی سفت و با غلظت بالا بدست آورده باشید. در مرحله بعدی باید از دستگاه و قالب وافل ساز استفاده کنید. قالب وافل را روی گاز می گذاریم تا مقداری داغ شود.

 

طرز تهیه وافل بدون دستگاه,طرز تهیه وافل با ساندویچ ساز,طرز تهیه وافل شکلاتی

 

طرز تهیه وافل خانگی

 

۵) کمی از مایه آماده وافل بردارید و روی قالب بگذارید و سپس درب دستگاه را ببندید. حدودا ۵ دقیقه طول خواهد کشی تا وافل به خوبی فرم بگیرد. ( سفت هم می شود ) سپس دوباره درب وافل ساز را ببنیدید تا بپزد ( سرخ شود )

 

۶) مجددا بعد از ۵ دقیقه وافل ها طلایی رنگ شده اند. بقیه مایه ها را به همین صورت در قالب ساز قرار داده تا همگی سرخ شوند. بعد از آماده شدن همگی وافل ها می توانید با انواع میوه آنها را تزئین کنید.

 

منبع:روزگار

گردآوری در:سحربانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *