آموزش طرز تهیه دلمه هویج سوخاری و راز خوشمزه شدن دلمه هویج

آموزش طرز تهیه دلمه هویج سوخاری و راز خوشمزه شدن دلمه هویج

دلمه هویج از غذاهایی که بسیار طرفدار دارد دلمه است. در هر منطقه با توجه به سبک زندگی‌شان درست کردن دلمه به انواع و اقسام انجام میگیرد. هر دلمه ای هم طرفداران خاص خودش را دارد. اما تا به حال دلمه ی هویج خورده اید؟ اگر جواب مثبت نیست این پست را با ما همراهی کنید تا روش درست کردن این مدل از دلمه را برای‌تان آموزش دهیم تا بتوانید در مدت زمان کوتاه برای اهل خانه تهیه کنید.

 

دلمه هویج سوخاری,طرز تهیه دلمه هویج,آموزش درست کردن دلمه هویج

 

دلمه هویج سوخاری

 

مواد جدول زیر را تهیه کنید تا بتوانید دلمه هویج بسیار خوشمزه درست کنید.

 

مواد لازم دلمه هویج
هویچ ۱۰ عدد درشت
کره ۵۰ گرم
گوشت چرخ کرده ۵۰ گرم
برنج ۱۰۰ گرم
شکر ۱۲۵ گرم
سرکه ۸۰ میلی لیتر
زعفران حل کرده ۳ قاشق سوپ خوری
گشنیز خرد کرده ۳ قاشق سوپ خوری
زردچوبه ۱/۲ قاشق چای خوری
نمک و فلفل به میزان لازم

 

دلمه هویج سوخاری,طرز تهیه دلمه هویج,آموزش درست کردن دلمه هویج

 

طرز تهیه دلمه هویج

 

۱) در ابتدای کار سعی کنید هویج ها را پوست بگیرید و تقریبا هر کدام را به درازای ۱۰ cm خرید کنید. سپس به مدت زمان ۶۰ دقیقه همه هویج ها را در آب و نمک بخیسانید. می خواهیم نرم شوند.

 

۲) بعد از یک ساعت داخل هویج ها را خالی کرده و مجددا در آب، البته این بار آب ِ سرد بگذارید. می خواهیم نمک اضافی‌شان گرفته شود. حال تابه ای آماده کرده و کره را درونش بریزید و روی گاز بگذارید.

 

دلمه هویج سوخاری,طرز تهیه دلمه هویج,آموزش درست کردن دلمه هویج

 

آموزش درست کردن دلمه هویج

 

۳) حال اقدام به اضافه کردن نمک، فلفل، گوشت و زردچوبه کنید و همه را با هم تفت دهید. برنج را که از قبل خیس داده اید و همینطو آبکش کرده اید را به گوشت اضافه کنید تا با هم ترکیب شوند.

 

۴) زمانی که حس کردید همه مواد به خوبی تفت داده شده اند، داخل هویج ها را از آنها پر کنید. و سپس در تابه ی دیگری به صورت ردیفی قرار دهید. می توانی شکر و سرکه و زعفران را هم با یکدیگر ترکیب و روی دلمه های داخل تابه بپاشید.

 

دلمه هویج سوخاری,طرز تهیه دلمه هویج,آموزش درست کردن دلمه هویج

 

تزیین دلمه هویج

 

۵) در آخر تابه را بر روی گاز با شعله متوسط قرار دهید و صبر کنید تا ۲۰ دقیقه که دلمه ها به خوبی بپزند. دقت کنید که زمانی که دلمه ها پختند باید بدون آب باشند. بعد از این زمان دلمه های هویج خوشمزه‌تان آماده است و می توانید سرو کنید.

منبع:روزگار

گردآوری در:سحربانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *