آموزش طرز تهیه دسر مخصوص فرانسوی با سس براق

دسر مخصوص فرانسوی با سس براق

Procedure - Preparation - dessert - specific - French - with - Sauces - shiny (1)

مواد لازم:

خامه فرم گرفته نصف پیمانه (۸۰گرم)
عسل ۳قاشق غذا خوری
روغن جامد۱قاشق غذا خوری
رنگ خوراکی

طرز تهیه:

ابتدا در ظرفی فلزی خامه و عسل و روغن را ترکیب کرده و آن را روی حرارت قرار میدهیم .
حرارت باید کم باشد
مدام مخلوط را هم بزنید تامواد کاملا با هم ترکیب شود.
سپس از روی حرارت بردارید و رنگ دلخواه خود را به آن اضافه کنید و در یخچال قرار دهید.
بعد اینکه کیک را خامه کشی کردید این سس را به آن اضافه کنید و دوباره در یخچال قرار دهید.
برای حلقه شکلاتی دور کیک ابتدا مقداری شکلات سفید یا سیاه را به روش بن ماری آب کرده و یه باد کنک رو باد کنید و داخل شکلات ذوب شده فرو کرده و مقداری در دمای محیط نگه داشته تا خنک شده و بگیرد.

بعد کاسه شکلاتی را با قالب گرد که روی حرارت گرم شده طبق شکل روی کاسه شکلاتی به هر صورت که دوست داشتی زده (من به صورت کج روی کاسه شکلاتی قالب زدم)
و آن را روی کیک با کاور براق فرانسوی میگذاریم.

دسر شما آماده است.

برخلاف تصور بسیار آسونه.حتما درست کنین و از خوردن این دسر فوق العاده لذت ببرین

Procedure - Preparation - dessert - specific - French - with - Sauces - shiny (2)

منبع : آشپزی ایرانی

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *