مواد لازم برای تهیه دسر رومانف
مواد مورد نیاز | میزان لازم |
شیر | ۲ لیوان |
خامه | ۲۰۰ گرم |
نشاسته ذرت | ۲ قاشق غذاخوری |
شکر | ۱۰ قاشق غذا خوری (۱۰۰ گرم ) |
وانیل | یک دوم قاشق چایخوری |
موز | ۲ عدد پوره شده یاریز خرد شده |
پودر ژلاتین | یک و نیم قاشق غذا خوری |
آب سرد | یک چهارم پیمانه |
طرز تهیه دسر رومانف
برای تهیه دسر رومانف ابتدا نشاسته ذرت را در نصف لیوان شیر سرد حل میکنیم (خوب مخلوط کرده تا آرد در شیر حل شود ) بقیه شیر و شکر به همراه وانیل را داخل قابلمه ریخته و روی حرارت میگذاریم و هم میزنیم تا وقتی شیر جوش بیاد سریع و مداوم هم میزنیم تا آرد گوله نشود بعد از ۵ تا ۱۰ دقیقه که مواد دسر غلیظ شد از حرارت برداشته و موز را که داخل مخلوط کن پوره کردیم (میتوانیم نگینی خرد کنیم ) را به موادمان اضافه میکنیم خامه را نیز اضافه کرده و خوب هم میزنیم تا یکدست شود. سپس ژلاتین که با آب سرد مخلوط کرده بودیم و به روش بن ماری تهیه کردیم را به مواد اضافه میکنیم و میگذاریم از حرارت بیفتد. در آخر در قالب چرب شده ریخته و به مدت ۶ تا ۷ ساعت داخل یخچال میگذاریم. حالا آشپزی شما به پایان رسیده و میتوانید دسر خود را تزیین کرده و سرو کنید.
نکات مهم در تهیه دسر خوش طعم رومانف
- بجای موز میتوانید از انواع میوه از قبیل انبه ،هلو ،زرد آلو ،آناناس و ..استفاده کنید.
- میتوان موز یا هر میوه دیگر را خرد کرد در صورت خرد شدن در دسر دیده میشود و اگر پوره کنیم سطح دسر صاف تر خواهد شد.
منبع : پارسی نو
گرد آوری در : سحر بانو