فرمول پخت کیک اسفنجی، بدون فر با پلوپز

آموزش مراحل پخت کیک در پلوپز

کیک ها جزو خوشمزه ترین خوراکی ها در سراسر دنیا هستند که در طعم های متفاوتی تهیه می شوند. در بسیاری از رسپی ها برای تهیه کیک از فر استفاده می شود اما می توان کیک را بدون فر نیز تهیه نمود پس اگر به فر دسترسی ندارید می توانید کیک را به کمک انواع کیک پز های برقی و یا قابلمه در منزل بپزید. در ادامه این بخش از آشپزخانه سحر بانو طرز تهیه کیک در پلوپز را آموزش می دهیم.

مواد اولیه

مواد لازممیزان لازم
تخم‌ مرغ4 عدد
شکر1 لیوان
وانیلیک‌چهارم قاشق چایخوری
کره آب‌شده200 گرم
شیر یا آب میوه دلخواه80 سی‌سی
آرد شیرینی‌ پزی1 لیوان
بیکینگ پودر1 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک اسفنجی

طرز تهیه:

  1. آرد و بیکینگ پودر را 3 بار با هم الک کنید.
  2. زرده و سفیده تخم‌مرغ ها را جدا کنید.
  3. زرده‌های تخم‌مرغ را با شکر و وانیل مخلوط کنید و با همزن آنقدر بزنید که رنگ آن‌ها روشن شود و پف کند
  4. کره آب‌شده و شیر یا آب میوه را با هم مخلوط کنید.
  5. سفیده‌های تخم‌مرغ را به مخلوط کره و آرد بیفزاید و به آرامی و با استفاده از قاشق چوبی به شکل دورانی هم بزنید تا پف سفیده‌ها نخوابد.
  6. پلوپز را از قبل روشن کنید تا کمی گرم شود.
  7. کف ظرف را چرب و آردپاشی کنید.
  8. مایه کیک را درون پلوپز بریزید و درب آن را ببندید.
  9. درجه حرارت پلوپز را زیاد کنید.
  10. بعد از 20 تا 25 دقیقه درجه پلوپز را کم و 15 دقیقه دیگر صبر کنید و در این مدت، درب پلوپز را باز نکنید اما مراقب باشید تا کیک نسوزد.

کیک شما آماده است، نوش جانتان

روش پخت کیک اسفنجی

نکات مهم

  • مواد اولیه این کیک برای 4 نفر می باشد.
  • می توانید در پلوپز انواع کیک در طعم های متفاوت را بپزید.
  • می توانید طی زمان پخت کیک، درِ پلوپز را دمکنی بگذارید.
  • بعد از پخت کیک بلافاصله پلوپز را از پریز بکشید و در آن را باز کرده ووقتی کیک از داغی افتاد، سریع کیک را خارج کرده، بگذارید خنک شود، سپس سرو کنید.

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *