روش تهیه “نان کوهی” یا نان ییلاقی با متفاوت ترین طعم

مواد لازم برای نان کوهی یا نان ییلاقی :

  • آرد :  بیش از 1 کیلو
  • شکر:1لیوان
  • تخم مرغ:2عدد
  • روغن مایع:1لیوان
  • شیر ولرم:2 لیوان
  • خمیرمایع فوری :2 قاشق غذاخوری

* مواد داخل نان :

  • کنجد :  به اندازه لازم
  • هل :به اندازه کافی
  • شکر:به اندازه لازم
  • گردو خرد شده :به اندازه لازم
نان کوهی

طرز تهیه نان کوهی یا نان ییلاقی :

برای درست کردن این نان ها باید تخم مرغ را با روغن ، شیر ،شکر و خمیر فوری مخلوط کنید و خوب هم بزنید .بعد کم کم آرد را با آنها اضافه کنید و ورز دهید .

آنقدر آرد را اضافه کنید که خمیر بدست نچسبد.سپس خمیر را بپوشانید و در جایی گرم و تاریک به مدت 2 ساعت استراحت دهید.

برای مواد میانی نان هم مغز ها را با شکر و هل مخلوط کنید و داخل خمیر نان ها بریزید. پس از گذشت 2 ساعت که خمیر پف کرد و حجمش افزایش یافت .

مقداری از آن را برمیدارم و با دست گرد میکنیم و با انگشت وسطش را چال میکنیم و از مواد میانی نان داخلش میریزیم و خمیر را میبندیم .

یک طرف نان را هم در کنجد بزنید تا زیباتر شود.سپس نان ها را در فر بپزید.

تهیه نان کوهی

نکات تکمیلی در مورد نان کوهی

نان کوهی جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 2 ساعت و و 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 30دقیقه میباشد .
نان کوهی را می توانید در وعده صبحانه – میان وعده – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *