طرز تهیه “سوپ قارچ و جو”

موادلازم سوپ قارچ و جو

  • جو پرک               1 لیوان
  • قارچ خرد شده      2 لیوان
  • هویج                  3 عدد
  • شیر                   2 لیوان
  • سیر                   3 حبه
  • سینه مرغ           1عدد
  • خامه                  5 قاشق غذاخوری
  • کره                    2 قاشق غذاخوری
  • شوید.نمک.فلفل    به مقدار لازم

طرزتهیه سوپ قارچ و جو

سینه مرغ را به همراه جو پرک و یک لیتر و نیم آب روی حرارت ملایم گاز  قرار دهید تا به مدت 2 الی 3 ساعت به آرامی بپزد و جو کم کم  لعاب بندازد. در وسطای پخت مرغ میتوانید هویج را نگینی  و یا با رنده خرد کنید تا به همراه مرغ و جو بپزد. 

وقتی پخت مرغ کامل شد آن را از داخل قابلمه بیرون بیاورید و به صورت مکعبی یا ریش ریش خرد کنید و مجددا داخل قابلمه برگردانید و به همراه آن شیر داغ ، کره و قارچ خرد شده را هم اضافه کنید و اجازه دهید سوپ نیم ساعت دیگر با این مواد اضافه شده  با حرارت ملایم بپزد.وقتی سوپ آماده شد خامه را داخل آن بریزد و کمی هم بزنید. سپس درون ظرف مورد نظر بکشید و با کمی شوید خشک و خامه تزئین کنی

نکات تکمیلی در مورد سوپ قارچ و جو

سوپ قارچ و جو جزو سوپ میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت و 30دقیقه میباشد .
سوپ قارچ و جو را می توانید در وعده میان وعده – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 6 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *