طرز تهیه “خمیر هزارلا” برای انواع شیرینی ها

موادلازم خمیر هزار لا

  • آرد نان :1 پیمانه
  • آرد شیرینی پزی :¼ پیمانه
  • نمک :¼ قاشق چایخوری
  • کرهٔ رنده شده  :5 قاشق غذاخوری
  • کره :2 تکه (به اندازهٔ یک انگشت)
  • آب یخ :6 قاشق غذاخوری
  • سودا (آب معدنی گاز دار) :3 قاشق غذاخوری
خمیر

 تهیه خمیر هزارلا در خانه

طرز تهیه خمیر هزارلا

ابتدا نمک و آرد را الک کرده و در کاسه ای بریزید سپس کره را افزوده و هم بزنید تا با هم مخلوط شوند. حالا آب را اضافه کرده و با یک چنگال مواد را مخلوط کنید تا خمیر درست شود.خمیر را روی یک سطح آرد پاشی شده قرار داده و با دست کمی روی آن فشار دهید تا به آرد آغشته گردد. خمیر را گلوله کرده و برای 20 دقیقه در فریزر نگهداری کنید،بعد از 20 دقیقه خمیر را از فریزر خارج کرده و روی یک سطح صاف قرار دهید سپس آن را با وردنه باز کنید و به شکل یک مستطیل در آورید .روی خمیر کمی کره بمالید و لبه های آن را به سمت داخل تا بزنید تا ضخیم شود سپس برای مدتی در یخچال قرار دهید تا خنک شود.دوباره خمیر را از یخچال بیرون آورده و روی یک سطح آرد پاشی شده با وردنه باز کنید، خمیر را از جهت های مختلف به داخل تازده و دوباره در یخچال قرار دهید.این مراحل را برای 4 الی 5 بار تکرار نمایید. 

خمیر هزار لا

درست کردن خمیر هزارلا

نکات تکمیلی در مورد خمیر هزارلا

خمیر هزارلا جزو نان و خمیر میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 1 ساعت و و 30دقیقه
خمیر هزارلا را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 12 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *