دستورالعمل تهیه خوشمزه ترین “کیک مرغ”

مواد لازم برای کیک مرغ

  •  سیــنه مرغ:دو عدد
  • ژامبون مرغ:250 گرم
  • پیازچه:نیم کیلو
  • گردو:250 گرم
  • نان تست:به میزان لازم
  • ماست:یک سوم سس مایونز مصرفی
  • سس مایونز:به میزان لازم
  • خامه :100گرم
کیک مرغ

 طرز تهیهکیک مرغ:

 سینه مرغ را با یک عدد پیاز ، نمک ، فلفل و مقداری  آب لیمو بپزید . پیازچه ها را هم به صورت حلقه حلقه خرد کنید .

گردو و ژامبون را هم ریز خرد کنید ، مرغ پخته شده را ریش ریش کنید. همه مواد خرد شده را داخل آسیاب سبزی خرد کن بریزید .

ماست را هم با سس مایونز و خامه مخلوط کنید و به مواد خرد شده اضافه کنید تا مایه نرمی بدست بیاید.

 لبه های قهوه ای نان تست را ببرید و نان ها را در یک ردیف کف ظرف مورد نظرتان بچینید و از مواد آماده شده به اندازه یک لایه 2 سانتی روی نان بمالید .

وقتی تمام سطح نان را با مایه پوشاندید یک لایه نان دیگر روی مایه کیک بگذارید و به همین شکل تا تمام شدن مواد این لایه ها را ادمه دهید.البته بهتر است کیک دو طبقه شود .

چون ممکن است لایه بیش از حد ، باعث جدا شدن لایه ها شود.

روی لایه آخر و دیواره کیک را با سس مایونز کاملا بپوشانید و برای اینکه روی کیک را رنگی کنید میتوانید از آب لبو ، یا آب تره و یا هویج استفاده کنید.

کاهو را ریز خرد کنید و دیواره های اطراف کیک را با کاهو یا پیازچه خرد شده بپوشانید و روی کیک را هم با هر چیزی که به فکرتان میرسد تزیین کنید . فقط سعی کنید تا عطر و طعم کیک را تغییر ندهید.

بهتر است سس مخلوط ماست و خامه را به اندازه کم و در چند مرحله درست کنید چون میزان سس بستگی به مواد کیک شما دارد که چقدر سس جذب کند. 

 کیک مرغ

ترفندهایی برای خوشمزه تر کردن کیک مرغ:

  1. مایه کیک مرغ باید غلظت مایه سالاد الویه را داشته باشد.و مواد را میتوانید طبق سلیقه تان تغییر دهید. مثالا می توانید اندازه ماست و سس مایونز را کم یا زیاد کنید. تعداد تخم مرغ ها و مقدار مرغ را بیشتر و یا کمتر کنید.
  2. می توانید در مایه کیک هر نوع ژامبونی را که دوست داریید و یا از گوشت بوقلمون به جای گوشت مرغ استفاده کنید.
  3. کناره های نان تست را ببرید و به شکل مثلث برش دهید و سالاد مرغ را بین دو تکه از نانها قرار دهید و به دلخواه روی آن را تزیین کنید و از کاغذ شیرینی در زیرش استفاده کنید تا به شکل شیرینی تر در بیاید.
  4.  میتوانید از نخود فرنگی ، هویج ، ذرت ، شوید و یا هر چیز دیگری که دوست داشتید در مواد کیک استفاده کنید. 

نکات تکمیلی در مورد کیک مرغ

کیک مرغ جزو انواع سالاد میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 40دقیقه
کیک مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *