“کیک یخچالی” ساده خانگی را به آسانی تهیه کنید

 طرز تهیه کیک یخچالی ساده خانگی:

 کیک یخچالی بدون شک یکی از پر طرفدار ترین کیک ها در سرتاسر دنیا می باشد و دستور پخت کیک یخچالی بسیار ساده می باشد و با رعایت چند نکته می توانید یک کیک خوشمزه بدون فر تهیه کنید.

کیک یخچالی

مواد لازم کیک یخچالی با پتی بور:

 شیر 2 لیوان
 شکر 1 لیوان
 بیسکویت 100 گرم
 کره 50 گرم
 وانیل 1 قاشق چایخوری
 پودر کاکائو 3 قاشق غذاخوری
 آرد سفید 3 قاشق غذاخوری

  دستور تهیه کیک یخچالی ساده :

مرحله اول 

در ابتدا پودر کاکائو و آردرا از صافی عبور می دهیم و سپس آنها را به خوبی با یکدیگر مخلوط می کنیم.

مرحله دوم

در این مرحله  2 لیوان شیر را به مواد اضافه کنید و سپس شکر موجود را به درون ظرف بریزید و در آخر وانیل را هم اضافه کیند و سپس روی شعله قرار بدهید و به طور مرتب مواد را هم بزنید تا بریده بریده نشود.

مرحله سوم

در این مرحله بعد از اینکه مواد به خوبی حل شد شعله را خاموش می کنیم و سپس کره را به آن اضافه میکنیم تا وقتی که کره به خوبی مخلوط نشده به هم زدن ادامه دهید و به خوبی مخلوط کنید.

مرحله چهارم

یک قالب مناسب(مستطیلی شکل بهتر است) انتخاب کنید و کف آن را نایلون یا کاغذ روغنی و یا سلفون بکشید.

مرحله پنجم

ابتدا یک لایه بیسکویت را به طور منظم کف قالب بچینید و موادی که آماده کردید را بعد از اینکه مقداری از حرارت افتاد روی بیسکویت بریزید و این کار را چندین لایه ادامه بدهید(5 الی 6 لایه کفایت می کند).

مرحله ششم

بیسکویت را با قالب به مدت 3 ساعت درون یخچال قرار می دهیم(هرچه بیشتر قرار بگیرد بافت بیسکویت ها بیشتر شبیه کیک می شود و خوشمزه تر می شود) بعد از خارج کردن آن از یخچال مقداری به آن استراحت دهید و نایلون یا کاغذ روغنی که استافده کرده اید را جدا کنید و به طور دلخواه برش بزنید و نوش جان کنید.

 نکات تهیه کیک یخچالی ساده:

  1.  برای تزیین می توانید از پودر پسته، پودر نارگیل و گانش استفاده کنید.
  2. در صورت تمایل می توانید در بین لایه ها از موز، پودر گردو و پودر بادام استفاده کنید.

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *