کیک شربتی بدون فر؛ دسر مجلسی خوشمزه با بافت عالی

کیک شربتی بدون فر

مواد لازم برای تهیه کیک شربتی بدون فر

آرد سفید گندم۸ قاشق غذاخوری سر پر
شکر۶ قاشق غذاخوری
تخم مرغدو عدد
روغن مایع۶ قاشق غذاخوری
بکینگ پودریک قاشق چایخوری
وانیلنوک قاشق چایخوری
آب۱۰ قاشق غذاخوری
گلابیک قاشق غذاخوری
هلنصف قاشق چایخوری
زعفران دم کرده غلیظیک قاشق غذاخوری
مواد کیک

طرز تهیه کیک شربتی بدون فر

تخم مرغ، وانیل و شکر را با همزن آنقدر هم بزنید تا ذرات شکر حل شده و کرم رنگ و کشدار شود.آب، گلاب، روغن و زعفران را اضافه کرده و خوب هم بزنید.

روش پخت کیک شربتی

مواد خشک (آرد، هل، بکینگ پودر) را با هم مخلوط کرده و داخل مواد الک کنید و خوب هم بزنید.

آموزش پخت کیک

غلظت مواد مثل ماست چکیده باشد. فنجان های نشکن را با روغن چرب کنید.از مواد کیک تا نصف فنجان کمی بالاتر بریزید. (فنجان را از مواد پر نکنید که کیک سر نرود)

طرز تهیه کیک شربتی بدون فر

فنجان‌ها را داخل قابلمه ای که گنجایش همه آنها را داشته باشد قرار دهید.داخل قابلمه تا نصف ارتفاع فنجان‌ها آب بریزید.قابلمه را روی حرارت بگذارید، آب که جوش آمد، در قابلمه را دم کنی بگذارید.

طرز تهیه کیک شربتی

شعله متوسط رو به بالا باشد، تا نیم ساعت به هیچ عنوان در قابلمه را باز نکنید.بعد نیم ساعت کیک را با چوب کبریت چک کنید.روی کیک‌ها حالت رطوبت دارد، اصلا اشکال ندارد، چون بعد از خارج کردن فنجان‌ها خشک می شود.برای جدا کردن کیک‌ها از فنجان، می توانید فنجان‌ها را داخل آب سرد بگذارید تا به راحتی جدا شود.نوش جان

منبع : تصویر زندگی

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *