طرز تهیه “دمپخت گوجه” بدون گوشت و سیب زمینی

دمی گوجه و تفاوت آن با دمپختک گوجه + طرز تهیه

  • مرغ :  250 گرم
  • برنج ایرانی :2 پیمانه
  • پیاز :نگینی شده 1عدد
  • گوجه :3 عددمتوسط
  • رب گوجه فرنگی :1قاشق غذاخوری
  • روغن :3 قاشق غذاخوری
  • آب :  2 لیوان
  • نمک و زردچوبه و فلفل :  به مقدارلازم
دمپخت گوجه

طرز تهیه دمپخت گوجه :

مرغ را به اندازه دلخواهتان خرد کنید و با حرارت بالا در روغن سرخ کنید.بعد از سرخ کردن مرغ ها ، آنها را از روغن بیرون بیاورید و در همان روغن پیاز را سرخ کنید .

مقداری نمک ، فلفل و زردچوبه را به پیاز اضافه کنید و کمی تفت دهید. گوجه فرنگی را پوست بگیرید و خرد کنید و به پیاز اضافه کنید و بگذارید تا گوجه فرنگی بجوشد و نرم شود.

رب را هم داخل گوجه بریزید و هم بزنید . بعد مرغ سرخ شده را داخل قابلمه بریزید و 2 لیوان آب به آن اضافه کنید .

بعد از اینکه آب به جوش آمد برنج را داخل آن بریزید. وقتی آب برنج کم شد، یک دم کنی روی در قابلمه بریزید و حرارت را کم کنید و بعد از 45 دقیقه که دمپختک پخت آن را از روی حرارت بردارید.

دمپخت گوجه

نکات تکمیلی در مورد دمپخت گوجه

دمپخت گوجه جزو پلو و چلو میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
دمپخت گوجه را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 3 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *