طرز تهیه لازانیا رولی بسیار خوشمزه و لذیذ

طرز تهیه لازانیا رولی لذیذ و پرطرفدار با چاشنی ایتالیایی

لازانیا می تواند یک غذای خسته کننده باشد تا با تمام آن لایه ها و سس های مختلف آماده شود اما با این وجود کسی هست که لازانیا دوست نداشته باشد؟ مطمئنا نه . به درخواست شما کاربران آشپزخونه سحر بانو آموزشی خواهیم داشت برای طرز تهیه لازانیای رولی .

روش تهیه لازانیا رولی با گوشت چرخکرده و پنیر پارمسان 

درست کردن لازانیا رولی

روش درست کردن لازانیا رولی

مواد لازم:12 ورق لازانیا2 قاشق غذاخوری روغن زیتون1/2 پوند چرخکرده بوقلمون / گوشت گاو چرخکرده1/2 پیاز3-4 بوته سیر2 فنجان گوجه فرنگی خرد شده یا پوره گوجه فرنگی2 قاشق غذاخوری ادویه یا چاشنی ایتالیایی خشک (مخلوط گیاهان)1 قاشق غذا خوری فلفل قرمز خشک (برای تندی اختیاری است)نمک و فلفل سیاه، به مقدار لازم1 (15 اونس) ظرف پنیر ریکوتا1 عدد تخم مرغ بزرگ2 بند انگشت کوچک برگ جعفری تازه 1 فنجان پنیر موتزارلا خرد شده1 فنجان تازه پنیر پارمسان1 قاشق چای خوری نمکفلفل سیاه تازه 1/2 قاشق چایخوری

طرز تهیه لازانیا رولی

طرز تهیه لازانیا رولی

روش درست کردن لازانیا رولی خوشمزه

طرز تهیه:پیاز و سیر را به خوبی ریز ریز کنید.- روغن زیتون را در ظرفی گرم کنید و سیر و پیاز را در ان بریزید تا نرم شود. بوقلمون / گوشت گاو را اضافه کنید و هم بزنید تا آب گوشت گرفته شود.-گوشت را با نمک، فلفل، چاشنی ایتالیایی (مخلوط گیاهان) و ترشی فلفل قرمز را برای تندی بگذارید تا برشته شود.- برای سس گوشت به روش رستورانی، هرگونه چربی اضافی گوشت را از تابه بیرون بکشید و گوشت را در یک پروسه در حدود یک دقیقه بگذارید تا گوشت به دانه های کوچکتر برسد. (اگر این کلر برایتان سخت است و یا سس گوشت خانگی درست دارید از این مرحله صرف نظر کنید). 

لازانیا رولی خوشمزه

پخت لازانیا رولی خوشمزه با فر

– گوشت را به تابه بازگردانید و پوره گوجه فرنگی یا گوجه فرنگی خرد شده را اضافه کنید. اگر از پوره گوجه فرنگی استفاده می کنید، ممکن است مجبور شوید حدود یک فنجان آب اضافه کنید. بگذارید آن را به آرامی 10-15 دقیقه جوش بخورد دهید.

روش پخت آسان لازانیا

طعم و چاشنی را بررسی کنید.– در حالی که در حال قُل زدن است میتوانید کار ورقه های لازانیا را شروع کنید.طبق دستورالعملهای بسته، ورق های لازانیا را در آب نمک قرار دهید.- در یک کاسه ، پنیر ریکوتا، نیمی از موتزارلا، نیمی از پنیر پارمسان، یک عدد جعفری، تخم مرغ، نمک و فلفل را اضافه کنید و به خوبی مخلوط کنید. -برای جمع آوری رول های لازانیا، ورق ها را روی کاغذ مخصوص یا کاغذ موم قرار دهید. مخلوط پنیر ریکوتا را در امتداد ورق ها پخش کنید، سپس با قاشق ترکیبی از گوشت را نیز در هر ورق قرار دهید. هرکدام از ورقه های لازانیا را به صورت جداگانه رول کنید. در انتهای ظرف پختی که میخواهید استفاده کنید، یک لایه نازک از سس گوشت را پهن کنید. سپس رول های لازانیا را در ظرف و روی آن یک لایه سس گوشتی بیشتر قرار دهید.پنیر موزارالا باقی مانده، پنیر پارمسان و جعفری را به صورت یکنواخت روی آن پهن کنید.-ظرف را با فویل بپوشانید تا اطمینان حاصل کنید که پنیر به ظرف نچسبیده و در دمای 375F را در مدت 35-40 دقیقه بپزید.

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *