مواد لازم برای کروکت مرغ
- سینه مرغ پخته شده:2 عدد
- پیاز متوسط:2 عدد
- تخم مرغ:2 عدد
- پودر سوخاری:2فنجان
- جعفری خرد شده:یک فنجان
- سس سفید:یک دوم فنجان
- نمک و فلفل:به مقدار لازم
طرز تهیه کروکت مرغ
استخوان سینه مرغ را پس از پخته شدن جدا کنید و چرخ کنید.سپس جعفری خرد شده را به همراه سس سفید و نمک و فلفل ، با هم مخلوط کنید و به مرغ چرخ شده اضافه کنید.
مایه کروکت را خوب با هم ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از آن برداشته و در دست شکل دهید.
تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و هم بزنید تا یکدست شوند. در ظرف دیگری هم پودر سوخاری را بریزید.
از مایه کروکت شکل داده شده اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.
کروکت های سرخ شده را در ظرف مورد نظر کنار هم بچینید و با سبزیجات تزیین کنید و با سس میل کنید.
نکات تکمیلی در مورد کروکت مرغ
کروکت مرغ جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کروکت مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .
منبع : نمناک
گرد آوری در : سحر بانو