طرز تهیه “کروکت مرغ”

مواد لازم برای کروکت مرغ

  • سینه مرغ پخته شده:2 عدد
  • پیاز متوسط:2 عدد
  • تخم مرغ:2 عدد
  • پودر سوخاری:2فنجان
  • جعفری خرد شده:یک فنجان
  • سس سفید:یک دوم فنجان
  • نمک و فلفل:به مقدار لازم
کروکت مرغ

طرز تهیه کروکت مرغ

استخوان سینه مرغ را پس از پخته شدن جدا کنید و چرخ کنید.سپس جعفری خرد شده را به همراه سس سفید و نمک و فلفل ، با هم مخلوط کنید و به مرغ چرخ شده اضافه کنید.

  مایه کروکت را خوب با هم ورز دهید و به اندازه یک پرتقال از آن برداشته و در دست شکل دهید.

تخم مرغ ها را در ظرف بشکنید و هم بزنید تا یکدست شوند. در ظرف دیگری هم پودر سوخاری را بریزید.

از مایه کروکت شکل داده شده اول در تخم مرغ و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و سپس در روغن داغ سرخ کنید.

کروکت های سرخ شده را در ظرف مورد نظر کنار هم بچینید و با سبزیجات تزیین کنید و با سس میل کنید.

کروکت مرغ

نکات تکمیلی در مورد کروکت مرغ

کروکت مرغ جزو کتلت و شامی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 30دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت میباشد .
کروکت مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – پیش غذا – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn