طرز تهیه شیرینی برنجی خانگی | پخت شیرینی عید نوروز خانگی

مواد لازم برای پخت شیرینی برنجی

آرد برنج 250 گرم (معادل یک ونیم پیمانه)

پودر قند 90 گرم (معادل سه چهارم پیمانه)

روغن جامد صاف شده یا کره یا روغن کرمانشاهی. . . . 125 گرم(معادل نصف پیمانه)

پودر هل یک قاشق چای خوری

گلاب یک چهارم پیمانه

زرده تخم مرغ یک عدد

تخم خرفه مقداری

زعفران دم کرده نصف قاشق جای خوری

منظور از پیمانه همان لیوان فرانسوی دسته دار است

نکته برای پخت شیرینی خانگی :

نکاتی که در شیرینی های خانگی استفاده میشود و با کیفیت ترش میکند این است که حتما باید آرد را  از صافی خیلی ریز رد کنید تا کاملا ناخالصی آرد جدا بشود و سعی کنید از برنج طارم اصل که خودتان آرد کردید استفاده کنید و حتما اگر از کره استفاده میکنید دوغ  آن را بگیرید حتی کره پاستوریزه. 

طرز تهیه شیرینی برنجی :


روغن و پودر قند الک شده را با همزن به مدت پنج دقیقه میزنیم تا خامه ای شود. زرده تخم مرغ و پودر هل را اضافه کرده و یک دقیقه دیگر هم میزنیم آرد برنج الک شده را به مواد افزوده و مخلوط میکنیم حالا گلاب را اضافه میکنیم و با دست شروع به ورز دادن میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید (زیاد ورز دادن نمیخواهد همین که نرم و لطیف شود کافی است )میتوان مواد را نصف کرده و به نصف آن، نصف قاشق غذاخوری زعفران دم کرده بزنید
خمیر را داخل کیسه ‌فریزر به مدت دوازده ساعت در دمای آشپزخانه میگذاریم سپس از مواد گلوله‌هایی به اندازه گردوی ریز برداشته و با دست گرد میکنیم روی آن مهر میزنیم یا با ته ماسوره روی آنها شکل میدهیم و تخم خرفه ریخته و در فر ۱۶۰ درجه به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه میگزاریم
بعد از فر در آورده و تا وقتی سرد نشده است بهآنها دست نمیزنیم .

منبع : رنگل

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *

advanced-floating-content-close-btn