“پیراشکی مرغ” با خمیر سیب زمینی

مواد لازم برای تهیه پیراشکی مرغ:

  • سیب زمینی :4 عددمتوسط
  • هویج نگینی شده:یک عدد
  • پیاز :یک عدد
  • رب گوجه فرنگی :یک قاشق غذاخوری
  • تخم مرغ :یک عدددر صورت تمایل
  • آرد سوخاری:به میزان لازم
  • نمک ، فلفل و زرد چوبه:به میزان کافی
 پخت پیراشکی مرغ

طرز تهیه پیراشکی مرغ :

سیب زمینی ها را بشویید و با مقداری آب روی حرارت قرر دهید تا بپزد.بعد پیاز را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید.بعد از اینکه پیاز طلایی شد هویج نگینی شده را به آن اضافه کنید و با پیاز تفت دهید.

بعد از تفت هویج ها سینه مرغ را اضافه کنید و تفت دهید.

در حین تفت مرغ ، رب ، نمک ، فلفل و زردچوبه را به مخلوط اضافه کنید.

بعد از اینکه سیب  زمینی ها آبپز شدند ، پوست آنها را بگیرید و له کنید.

در این مرحله اگر دوست داشتید میتوانید به کوکو تخم مرغ را اضافه کنید .اگر هم نه مشکلی پیش نمیاد.

بعد آرد سوخاری رو به سیب زمینی ها اضافه کنید . به قدری که احساس کنید از دستتون جدا میشود.

پیراشکی مرغ

به اندازه یک قاشق غذاخوری سر پر از خمیر سیب زمینی برداشته و در دستتان آن را باز کنید و به اندازه یک قاشق مربا خوری از موادی که تفت دادید و سرد شدند داخل سیب زمینی ها بریزید .

خمیر را ببندید و کمی روی خمیر را فشار دهید تا پهن شود.

تابه ای را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیراشکی را داخل روغن سرخ کنید.

اگر خمیر به دستتان چسبید ، دستتان را خیس کنید تا راحت تر خمیر را حالت دهید.

بعد از اینکه پیراشکی ها طلایی شدند آنها را از روغن جدا کنید.

تهیه پیراشکی مرغ

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *