آموزش مرحله به مرحله پخت “خورش گل کلم”

طرز تهیه خورش گل کلم

مواد اولیه مور نیاز برای درست کردن خورش گل کلم

  • گل کلم کوچک 1 عدد
  • پیاز سرخ شده 3 الی 4 ق غ
  • گوشت 300 گرم
  • لپه 1/4 پیمانه
  • زعفران دم کرده 1 ق غ
  • لیمو عمانی 4 عدد
  • نمک ، فلفل ، زرد چوبه به مقدار کافی
  • روغن به میزان لازم

طرز تهیه خورش گل کلم

لپه را از چند ساعت قبل خیس کنید و چند بار آب آن را عوض کنید تا هنگام پخته شدن زودتر بپزد.گوشت را به قطعات کوچکتر تقسیم کنید به هر اندازه که دوست داشتید. و بعد در مقداری روغن و پیاز خرد شده تفت دهید. هنگام تفت دادن مقداری زرد چوبه و فلفل هم روی گوشت بپاشید.سپس مقداری آب داخل ظرف بریزید تا گوشت با حرارت ملایم پخته شود.

طرز تهیه خورش گل کلم

 در این فاصله گل کلم ها را به اندازه گردو ببرید و کمی نمک روی آن بپاشید و اجازه دهید تا نیم ساعت در نمک بماند.سپس گل کلم ها را در مقداری کمی روغن تفت دهید . لپه های خیس خورده شده را با کمی نمک و آب بپزید و یا داخل گوشت بریزید تا همزمان با گوشت پخته شود. وقتی گوشت پخت لپه ی پخته شده را به همراه لیمو عمانی و کمی نمک داخل خورشت میریزیم و وقتی لیمو عمانی ها نرم شدند رب گوجه فرنگی و گل کلم را هم اضافه میکنیم تا همه مواد با هم ترکیب شوند و خورشت جا بیفتتد.دقت کنید خورشت زیاد نجوشد تا گل کلم ها له نشوند.در 4 ، 5 دقیقه آخر هم پیاز داغ و زعفران را داخل خورشت اضافه میکنیم و خورشت را از روی حرارت بر میداریم. کسانی که غذای سرخ کردنی مصرف نمیکنند میتوانند روغن این غذا را حذف کنند و به صورت آب پز این خورشت را تهیه کنند.

نکات تکمیلی در مورد خورش گل کلم

خورش گل کلم جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 3 ساعت میباشد .
خورش گل کلم را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *