طرز تهیه “خورش هویج با مرغ”

مواد لازم خورش هویج با مرغ: 

  •  هویج (خلال شده) :نیم کیلو
  •  آلوچه یا گوجه سبز (بسته به میزان ترشی) :به میزان لازم
  •  گوشت قیمه ای و یا مرغ  پخته شده  :به میزان لازم
  •  گوجه فرنگی :یک عدد
  •  نمک، فلفل، آبلیمو، روغن مایع :به میزان لازم
خورشت هویج

طرز تهیه خورش هویج با مرغ:

 هویج را به صورت خلالی خرد کنید و یا با رنده درشت رنده کنید به طوری که خلال ها ظریف باشند.

سپس هویج را به همراه مقداری آب ، مرغ یا گوشت پخته شده ، آلوچه ها و کمی نمک در قابلمه ریخته و درب قابلمه را ببندید  و روی حرارت متوسط  قرار دهید تا بپزند.

بعد از کمی پخته شدن خورش آن را هم بزنید و و شعله را کم کم کنید. 

در حین پخت خورش ، ادویه ها  و آبلیمو را به اندازه دلخواه به آن اضافه کنید .

بعد از اینکه خورشت به روغن افتاد گوجه فرنگی ها را خرد کنید و به خورشت اضافه کنید.

برای طعم بهتر میتوانید زعفران هم به آن اضافه کنید. وقتی خورشت جا افتاد و آبش کشیده شد آن را از روی حرارت بردارید.

جای آب میتوانید از عصاره گوشت هم استفاده کنید.

نکات تکمیلی در مورد خورش هویج با مرغ

خورش هویج با مرغ جزو انواع خورش میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 10دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 20دقیقه میباشد .
خورش هویج با مرغ را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان سحری – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *