آموزش طرز تهیه خوراک سیب و بِه

مواد لازم

پیاز (نگینی خردشده) 1 عدد روغن مایع (مخصوص سرخ‌کردن) به مقدار لازم زردچوبه (پودرشده) 1 قاشق چایخوری مرغ (8 تکه خرد‌شده) 600 گرم چوب دارچین 1 تکه برگ بو 1 عدد سیب (بدون‌پوست و خلالی خردشده) 1 عدد بِه (بدون‌پوست و خلالی خردشده) 1 عدد سرکه سفید به مقدار لازم هویج (خلالی خردشده) 2 عدد نمک و دانه فلفل سیاه (کوبیده‌شده) به مقدار لازم آب‌غوره 2 قاشق سوپخوری زعفران 3 قاشق سوپ‌خوری برگ پیازچه (حلقه‌ای خردشده) مقداری برای تزیین

طرز تهیه

1. پیاز را در قابلمه ای حاوی روغن حرارت دادهشده تفت دهید تا نرم و شفاف شود. زردچوبه را به آن بیافزایید و تفت دهید سپس مرغ را با مقداری نمک و فلفل سیاه مزهدار و به قابلمه اضافه کنید و به تفت دادن ادامه دهید تا مرغ طلایی شود. 2. چوب دارچین، برگ بو و تقریباً یک لیتر آب جوش به قابلمه اضافه کنید، حرارت را زیاد کنید تا جوش بیاید سپس حرارت را ملایم کرده و در قابلمه را بگذارید تا 45 دقیقه بپزد. 3. در این فاصله، سیب و بِه را در ظرف حاوی آب سرد و کمی سرکه بریزید تا سیاه نشوند. 4. پس از پختِ مرغ، هویج را به قابلمه اضافه کنید و بگذارید 15 دقیقه دیگر روی حرارت بماند.  5. سیب و بِه را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و آبغوره به خوراک اضافه کنید، بگذارید 20 دقیقه دیگر روی حرارت بماند تا خوراک کاملاً بپزد و جا بیافتد. 5 دقیقه قبل از سرو، زعفران را به خوراک اضافه و با برگ پیازچه، برش های بِه و سیب تزیین و سرو کنید.

منبع : ساناز و سانیا

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *