طرز تهیه “مسمای گوجه بادمجان” خوشمزه و جا افتاده

مواد لازم برای مسمای گوجه بادمجان

  • سینه مرغ : یک عدد
  • بادمجان حلقه شده : 3 عدد
  • گوجه فرنگی : 4 عدد
  • پیاز درشت : یک عدد
  • سیر : 2 حبه
  • آلو بخارا : 20 عدد
  • نمک، فلفل و زردچوبه و روغن : به میزان لازم
مسمای گوجه بادمجان

طرز تهیه مسمای گوجه بادمجان

بادمجانها را پوست بگیرید و به صورت حلقه ای برش بزنید. سپس به مدت یک ساعت در آب و نمک خیس دهید تا تلخی آن گرفته شود و موقع سرخ شدن روغن کمتری مصرف کند.

قابلمه ای مناسب را روی حرارت قرار دهید و مقداری روغن داخلش بریزید تا داغ شود. بعد پیاز را داخل روغن بریزید و تفت دهید . وقتی رنگ پیاز طلایی شد ،مرغ را داخل آن تفت دهید.

در حین تفت مرغ ، به آن نمک ،فلفل ، زردچوبه و  سیر را اضافه کنید و تفت دهید.سپس یک پیمانه آب به آن اضافه کرده و بگذارید تا مرغ بپزد.

بادمجان ها را از آب و نمک در بیاورید و زیر آب سرد بشویید تا نمک اضافه آن گرفته شود. بعد خشکش کنید و در روغن داغ شده سرخش کنید.بادمجان های سرخ شده را روی دستمال روغن گیر بگذارید تا روغن اضافه آن گرفته شود.

سپس کف قابلمه ای مناسب یک ردیف بادمجان بچینید و روی آن مرغ پخته شده را بریزید و روی مرغ ، گوجه فرنگی حلقه شده را به همراه آلو بخارا قرار دهید.و این ردیف را تا تمام شدن همه مواد ادامه دهید. در آخر آب مرغ را داخل قابلمه ریخته و اجازه دهید تا نیم ساعت با حرارت ملایم مسمای گوجه بادمجان بجوشد.

مسمای گوجه بادمجان

نکات تکمیلی در مورد مسمای گوجه بادمجان

مسمای گوجه بادمجان جزو غذای محلی – مازندرانی میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 15دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 1 ساعت و 30دقیقه میباشد .
مسمای گوجه بادمجان را می توانید در وعده نهار – شام – سرو کنید .
همچنین میتوان در ماه رمضان به عنوان افطار – میل کرد .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *