سبزیجاتی که میل به شیرینی در شما را کاهش می دهند

مواد گیاهی برای کاهش میل قندی

 ما در مورد خیلی چیز هایی پیرامون خود دقت نمی کنیم مگر آن وقت که برایمان ممنوع می شود وقتی شخصی دچار دیابت می شود اولین گامی که بر می دارد پرهیز از مواد قندی است اما با گذشت زمان و پیشرفت علم گیاهی می توانیم یک سری از گیاهان را جایگزین این مواد قندی کنیم اما اگر مصرف این گیاهان هم خیلی بالا باشد تفاوتی با قند و شکر مصنوعی نمی کنند. 

5 خوردنی گیاهی برای کاهش میل به شیرینی

گیاه گنیما: ساختاری شبیه به گلوکوز در این گیاه دیده شده و مصرف این گیاه میل به قند را کاهش می دهد. شنبلیله: این گیاه در هند و شمال آفریقا فراوان یافت می شود و در تنظیم قند خون و ترشح انسولین برای افراد دیابتی مفید است.

کاهش میل به شیرینی

پوست درخت دارچین:دارچینقند خون را کنترل می کند و از هضم قند در روده ممانعت می کند. کربوهیدارت کافی : یکی از فاکتورهای مهم که همیشه باید به خاطر داشته باشید کربوهیدرات است کمبود کربوهیدرات باعث کاهش انرژی و قند می شود. میخک: در کنار خواص زیادی که میخک دارد در کاهش قند خون بسیار موثر است و در سبد غذایی افراد هندی جایگاه خاصی دارد. استویا: استویا خیلی گیاه شناخته شده ای نیست اما در کاهش میل قندی بسیار مفید است و برای افرادی که رژیم دیابتی دارند پیشنهاد می شود و در کاهش فشارخون چاقی و … مورد استفاده است.

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *