طرز تهیه کراکر بادام

مواد لازم برای کراکر بادام

 مغز دانه آفتابگردان :130 گرممغز بادام پودر شده :90 گرمپیکینگ پودر :یک قاشق مرباخوریشیر :2 قاشق سوپخوریزرده تخم مرغ :یک عددکره ذوب شده :2 قاشق سوپخوریکنجد :25 گرم یا 1/4 پیمانه  

کراکر

طرز تهیه کراکر بادام

فر را با190 درجه سانتی گراد ( 375 درجه فارنهایت) گرم کنید.1/4 پیمانه از پودر دانه آفتابگردان را کنار گذاشته و بقیه را با پودر بادام و پیکینگ پودر مخلوط کنید .در یک کاسه کوچک شیر و زرده تخم مرغ را مخلوط کنید و با کره ذوب شده به مخلوط پودر مغزها اضافه کنید و با نوک انگشتتان خمیر کنید . خمیر را روی میزی که پودر دانه آفتابگردان پاشیده شده باز کنید و روی خمیر هم قدری از پودر ذکر شده بپاشید و به ضخامت 5 میلی متر باز کرده و دانه های کنجد را روی سطح خمیر بپاشید و با قالب 5 سانتی متری ببرید و داخل سینی مناسب بچینید و به مدت10 دقیقه ( حداکثر) یا تا موقعی که لبه های کراکرها شروع به طلایی شدن کند بپزید . بعد از سرد شدن با هوموس یاماست و کرفس خرد شده یا پنیر یا هر سه بطور دلخواه سرو کنید.  

کراکر بادام

نکات تکمیلی در مورد کراکر بادام

کراکر بادام جزو کیک و شیرینی – شیرینی خشک میباشد
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا 20دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود 10دقیقه میباشد .
کراکر بادام را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای 4 نفر مناسب میباشد .

منبع : نمناک

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *