طرز تزیین حلوا مجلسی و شیک با نان میکادو و قیف ۹۸ و ۲۰۱۹

حلوا قالبی مجلسی

تزیین حلوا ساده , طرز تزیین حلوا

 قالب زدن حلوا

تزیین حلوا در دیس

حلوا قالبی

تزیین حلوا با چاقو

 تزیین حلوا در دیس

حلوا مجلسی

تزیین حلوا با قیف

حلوا زعفرانی نذری

تزیین حلوا با پودر نارگیل

تزیین حلوا برای افطار

 تزیین حلوا با سیخ چوبی

تزیین حلوا و خرما

 تزیین حلوا به شکل گل رز

تزیین حلوا صبح عروسی

 تزیین حلوا صبح عروسی

تزیین حلوا به شکل گل رز

تزیین حلوا با چنگال

دیزاین حلوا

آموزش تصویری تزیین حلوا

حلوا قالبی

 اموزش تزیین حلوا با ماسوره

تزیین حلوا با ماسوره

تزیین حلوا و خرما

تزیین حلوا با پودر نارگیل ,

 آموزش تصویری تزیین حلوا

تزیین حلوا با سیخ چوبی

 تزیین حلوا در دیس

حلوای شیک و زیبا

طرز تهیه کیک حلوا :

مواد لازم کیک:

شکر ۱۲۵ گرم
تخم مرغ ۳ عدد
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
روغن ۱۲۵ میلی لیتر
آرد ۱۵۰ گرم
پودر هل ۱ قاشق چایخوری
بیکینگ پودر ۱ قاشق چایخوری
مواد لازم برای تهیه شربت مخصوص کیک:
آب ۱/۳ پیمانه
شکر ۲۰۰ گرم
عسل ۱ قاشق غذاخوری
گلاب ۱/۴ پیمانه
مواد لازم برای تهیه حلوا:
کره ۱۵۰ گرم
آرد برنج ۵۰۰ گرم
روغن ۱ لیوان
آب ۲/۵ لیوان
گلاب ۱ لیوان
شکر ۴۰۰ گرم
زعفران دم کره ۱/۲ استکان

طرز تهیه:

ابتدا فر را روی دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید سپس قالب کیک را چرب کنید و کاغذ روغنی را در قالب کیک پهن نمایید. تخم مرغ ها را در ظرف مناسبی با شکر به خوبی مخلوط کنید و به کمک همزن مخلوط شکر و تخم مرغ را هم بزنید تا مواد به خوبی با
یکدیگر مخلوط شوند. سپس روغن مایع و گلاب را به مخلوط شکر و تخم مرغ اضافه نمایید.
در مرحله بعدی، پودر هل و بیکینگ پودر را با آرد مخلوط کنید و مخلوط این مواد را الک نمایید. سپس مخلوط آرد را به بقیه مواد اضافه کنید و هم بزنید تا مایه کیک آماده شود.
مایه کیک را در قالب کیک بریزید و قالب را به مدت ۳۰ دقیقه درون فر با دمای ۱۸۰ درجه قرار دهید تا کیک به خوبی پخته شود.
در این مدت شربت را آماده کنید. آب و شکر را در قابلمه مناسبی بریزید و قابلمه را روی حرارت گاز قرار دهید تا شکر در آب به خوبی حل شود سپس گلاب را به همراه عسل به مخلوط شکر و آب اضافه کنید تا شربت کیک بجوشد و غلیظ شود. بعد از سرد شدن شربت کیک آن را با کمک برس روی کیک بمالید و کیک را در گوشه ای قرار دهید تا شربت به خوبی به خورد کیک برود.
در مرحله بعدی، برای تهیه حلوا، آرد برنج را در تابه‌ای مناسب بریزید و تابه را روی حرارت ملایم شعله گاز قرار دهید تا آرد مقداری تفت بخورد سپس روغن و کره را به آرد اضافه کنید
و روی حرارت ملایم آرد را هم بزنید تا بوی خامی آرد از بین برود و رنگ آرد طلایی رنگ شود. سپس شکر و آب را روی حرارت گاز قرار دهید تا به دمای جوش برسند. زعفران و گلاب را به مخلوط شکر اضافه کنید و اجازه دهید تا شربت حلوا کمی بجوشد.
آرد را از روی حرارت بردارید و شربت حلوا را به صورت آرام آرام به آرد اضافه نمایید و مخلوط این مواد را به صورت مرتب هم بزنید تا حلوا یکدست شود.
سپس لایه ای از حلوا را روی کیک بریزید و با کمک قاشق حلوا را یکدست کنید و کیک حلوا را به شکل دلخواه برش بزنید و با خلال پسته یا بادام به زیبایی تزیین کنید.

نکته:
می‌توان به جای حلوایی که دستور آن ذکر شد از هر نوع حلوای دلخواهی مانند حلوای زعفرانی، حلوای هویج و تر حلوا استفاده کرد به شرطی که از نوع حلواهای پودری و خشک نباشد و در تهیه آن از شربت استفاده شده باشد. بهتر است حلوا را کمی سفت تر
و غلیظ تر از حد معمول تهیه کنید تا کیک حلوایی لذیذ تر گردد

منبع : ایران بانو

گرد آوری در : سحر بانو

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد کنید *