مواد لازم برای حدود ٢٠ عدد توپ شکلاتی:
کره یا مارگارین _________١۵٠ گرم
خاکه قند ______________ ۸۵ گرم
جوپرک ______________ ۲۲۵ گرم
پودر نارگیل ___________ به مقدار لازم
وانیل _______________ ١.۵ قاشق غذاخوری
پودر کاکائو ___________۴.۵ قاشق غذاخوری
قهوه یا آب ___________ ٢ قاشق غذاخوری
برای تزیین:
پودر نارگیل _________ به میزان لازم
طرزتهیه:
کره رو می زنیم تا کرم مانند بشه، جو پرک رو اضافه می کنیم و مخلوط می کنیم.
سپس پودر نارگیل و کاکائو و وانیل رو اضافه می کنیم. اگر طعم قهوه رو دوست دارین ٢ تا ٣ قاشق چایخوری نسکافه معمولی رو با ٣ قاشق غذاخوری آب مخلوط کنید و به مایه اضافه کنید. در صورتی که از طعم قهوه خوشتون نمی آد و یا به هر دلیلی از قهوه پرهیز می کنید ٢ تا ٣ قاشق آب به مایه اضافه کنید.
مایه رو با دست ورز می دهیم تا یکدست بشه.
حالا توی کاسه مقداری پودر نارگیل می ریزیم.
از مایه گلوله های کوچکی به اندازه گردو یا کمی کوچکتر برمیداریم، کف دست گرد می کنیم و توی کاسه محتوی پودر نارگیل می اندازیم.و می غلطونیمش جوری که همه طرفش پودر نارگیل بچسبه. همین کار رو ادامه می دهیم تا همه مایه مصرف بشه. گلوله ها رو قبل از سرو ٢ تا ٣ ساعت توی پخچال می گذاریم تا سفت بشه.
منبع:آي هديه
گرد آوری در : سحر بانو