خانه | آموزش | آشپزی | طرز تهیه کلوچه دارچینی/ آموزش شيريني مخصوص عيد نوروز

طرز تهیه کلوچه دارچینی/ آموزش شيريني مخصوص عيد نوروز

طرز تهیه کلوچه دارچینی

 

طرز تهیه کلوچه دارچینی
 


مواد لازم :

کرم تارتار : ۲ قاشق مرباخوری

آرد : دو و سه چهارم پیمانه

جوش شیرین : یک قاشق مرباخوری

شکر : یک و نیم پیمانه

کره نرم : ۲۲۶ گرم

تخم مرغ : ۲عدد

دارچین : ۲ قاشق مرباخوری

شکر : نصف پیمانه

طرز تهیه :

آرد، کرم تارتار و جوش شیرین را باهم مخلوط کنید.

کره و شکر را هم بزنید، سپس تخم مرغ ها را اضافه کنید.

مواد خشک را با مواد تر مخلوط کنید.

در ظرف دیگری دارچین و نصف پیمانه شکر را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.

خمیر را به شکل و اندازه گردو دربیاورید در مخلوط شکر و دارچین بغلتانید و با فاصله در سینی فر قرار دهید.

کلوچه ها را به مدت ۱۲ دقیقه در حرارت ۱۷۰ درجه سانتی گراد بپزید.

همچنین ببینید

مدل مانتوهای شیک زنانه بهار ۹۸

مدل مانتوهای شیک زنانه بهار ۹۸ را در این قسمت از دنیای مد سحر بانو برای شما عزیزان به اشتراک گذاشتیم.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

کد امنیتی را وارد نمایید *